Připravuji recept, kde se levandule nechá jen louhovat a nevaří se – sirup si tak uchová co nejvíc vitamínů a navíc má krásnou fialovou barvu. 1 kg cukru1,5 l vody
  • Jablka Hrusky
  • Jul 29, 2020
Byl to rok od doby, kdy jsem naposledy držela svoji babičku za ruku a u nemocničního lůžka se dívala, jak její duše odchází. Tehdy se jednalo téměř o zázrak, že “počk
  • Jablka Hrusky
  • Jul 08, 2020
Milujeme všechny plody léta a užíváme si je plnými doušky. S tímhle lehkým tvarohovým koláčem je to naprosto ideální kombinace. Na těsto: 250 g hladké mouky125 g másla50 g c
  • Jablka Hrusky
  • Jun 28, 2020
25 květů bezinek1,5 kg cukru1 litr vody2 citrónykyselina citrónová Květy bez stonků zalijte litrem vody, přidejte citróny zbavené kůry a nakrájené na plátky a nechte 12-24
  • Jablka Hrusky
  • May 25, 2020
“Nečum do blba,” slýchali jste možná často, když jste byli malí. Je to takový zvláštní stav, kdy se odpojujeme od běžného vnímání světa, zastavujeme se a soustředíme se na
  • Jablka Hrusky
  • May 21, 2020
150 g medvědího česneku 50 g mandlí 50 g parmezánu 150 ml olivového oleje sůl pepř Listy omyjeme, osušíme a postupně rozmixujeme tyčovým mixérem s trochou soli. Pak přimíchá
  • Jablka Hrusky
  • May 15, 2020