150 g medvědího česneku 50 g mandlí 50 g parmezánu 150 ml olivového oleje sůl pepř Listy omyjeme, osušíme a postupně rozmixujeme tyčovým mixérem s trochou soli. Pak přimíchá
  • Jablka Hrusky
  • May 15, 2020
Jarní klasika. Sbíráme pouze květy bez stonků, ideálně v počátku kvetení, což bývá v průběhu dubna nebo května. Není sice tak výživný jako klasický med, ale i tak m
  • Jablka Hrusky
  • May 12, 2020
Právě probíhající transformace má několik fází. U mě to začínalo nepochopením z nošení roušek a hysterií, kterou lidé kolem situace spustili.  Pokračovalo to poz
  • Jablka Hrusky
  • Apr 15, 2020
smoothie
Venku je krásně, a tak zas pomalu nastává čas pro oblíbené smoothie bowl – k snídani/ke svačině, jak jen si budete přát. 1/2 avokáda1/2 banánu1 lžíce raw kakaa1 lžíce
  • Jablka Hrusky
  • Apr 08, 2020
2 batátyčervená čočkakokosová smetanakukuřicesýr na zapečeníkari kořenípažitka na posypáníolejsůl k podávání: kimchičerstvý špenát (nebo jakýkoliv salát) Celé batáty vložte
  • Jablka Hrusky
  • Mar 25, 2020
Doufám, že i vám se daří v nastalé situaci vidět tu pozitivní stránku. Dlouho jsme se připravovali na to, že rok 2020 má být rokem transformačním. Rokem, kdy dle indiánské t
  • Jablka Hrusky
  • Mar 16, 2020